Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: L spruyt
  • Data napisania recenzji: 22-04-2017
fast delivery and good prices, it would be nice if the communications over delivery to foreigner costumers is in english
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 21-04-2017
Wszystko ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
godny polecenia fachowy sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Wszystko w jak najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EWA
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Szybka profesjonalna obsLuga. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Polecam wszystko jest ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dopixon
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Bardzo polecam i będę korzystał w przyszłości!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Wszystko wzorowo, tak trzymać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Szybko, sprawnie i fachowo, błyskawiczna dostawa, warto kupować.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marzena
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Dzięki za szybką dostawę. Polecam wasz sklep- miła i sprawna obsługa. Tak trzymać! Anna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Transakcja przebiegła bez problemów, zamówione produkty otrzymałem już następnego dnia, umożliwiając przyspieszenie prac remontowych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: izabela
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
wszystko ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Nic dodać nic ująć. GORĄCO POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Szybka wysyłka. Pełen pozytyw.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Jak zwykle w pełni zadowolony jestem z zakupów w państwa sklepie Produkty wysokiej jakości, bez problemowa dostawa, szybka realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Profesjonalne podejście do klienta,bardzo dobry kontakt telefoniczny ,polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko się zgadzało polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Transakcja przebiegła wzorowo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADAM
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jolanta
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
zakup udany mila obsluga
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jaś
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Polecam,ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Niesamowicie szybkie zakupy, już kolejnego dnia wszystko otrzymałam.polecam sklep 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: slawek
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
polecam, żadnych uwag
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko super :) Duzy wybor cześci, szybka bezpieczna przesyłka. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zenon
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Solidnie, warto kupować w tym sklepie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko przebiegło pomyślnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko OK. Towar zgodny z opisem. Wszystko dobrze spakowane. Dziękuję za szybką przesyłkę : )
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Polecam, bardzo szybka wysyłka i dobra jakość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Mozna powiedziec że obsługa sklepu stoi na wysokim poziomie ,miło robi sie zakupy i bez zadnych problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Nie ma się do czego przyczepić :). Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 17-04-2017
polecam sklep.dostawa błyskawiczna ,produkt solidnie opakowany.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 17-04-2017
Produkt zgodny z opisem. Express dostawa. Jak najbardziej polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 17-04-2017
Artykuły zgodne z opisem , dobrej jakości i bardzo szybka dostawa , polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 17-04-2017
bardzo szybko i sprawnie polecam tego sprzedawce
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czeslaw
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Szybka i profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sara
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Niesamowicie szybka wysyła i najwyżej jakości produkty, serdecznie polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sławomir
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Polecam,towar zgodny z opisem i szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mariusz
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
bardzo szybka wysyłka ceny konkurencyjne i wszystko jest polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
,Szybka i sprawna tranzakcja,towar100% zgodny.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 15-04-2017
Szybka i miała obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kontakt

  • MIZAR
    Zaręba Spółka Jawna
    Rzeczyca Księża 32
    23-230 Trzydnik Duży
    NIP: 862-10-40-750
  • E-mail:kontakt@mizar.com.pl
  • Telefon
    Zamówienia:
    15 873 24 12

    15 687 50 01 
    510 234 234


    Informacje techniczne:
    15 687 50 02
  • Godziny działania sklepuObsługa telefoniczna : Poniedziałek - Piątek 7:00 - 17:00 Sobota 7:00 - 14:00

Dane do wpłaty

MIZAR
Konto PKO BP S.A.
pko bank konto mizar
12 1020 3235 0000 5902 0006 9906


Dane do przelewu bankowego zagranicznego:

Nazwa konta:
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL12102032350000590200069906
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A.

Systemy płatności

  • PayU
  • Credit Agricole Raty

Informacje

MIZAR ALLEGRO

komentarze na allegro mizar

raty na zakupy mizar

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Promocje

Katalogi Granit

Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin:
Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin
Pozostałe katalogi 2-9
Najlepiej oceniane produkty
Filtr powietrza BRIGGS

Filtr powietrza BRIGGS & STRATTON

Średnia ocena 5/5Średnia ocena: 5/5
(głosów: 1)
Filtr powietrza silnika kosiarki Zastosowanie: Briggs&stratton 060100, 060200, 060300, 060400, 060500, 061100, 061200, 061300, 061400, 061500, 080100, 080200, 080300, 080400, 080500, 080700, 080900, 081100, 081200, 081300, 081500, 081700, 081900,…
KOŁO 3.00-4-8669

KOŁO 3.00-4

Średnia ocena 5/5Średnia ocena: 5/5
(głosów: 1)
Uniwersalne koło pompowane kompletne Zastosowanie: wózki ogrodowe, wózki magazynowe itp Rozmiar: 3.00-4 , 3.00x4 Wewnętrzna łożyska na oś: 16mm Szerokość montażowa w osi: 80mm Szerokość opony: 73mm Średnica zewnętrzna: 250mm
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Telefon
Banki płatności
Sklep MIZAR części zamienne do ciągników i maszyn rolniczych