1 » Recenzje2

Recenzje

TŁUMIK ZETOR PROSTY EMALIOWANY

emalia ma prześwity przez co będzie szybciej rdzewieć, nie jest prosty chyli się do silnika. Przesyłka doszła bardzo szybko.

Autor recenzji: Wiesław
Data napisania recenzji: 10-02-2018

WSPOMAGANIE UKŁADU KIEROWNICZEGO T-25

Według opisu nie wymaga wykonywania przeróbek ciągnika, jednak nie obędzie się bez lekkich modyfikacji (przynajmniej w modelu T-25 z 1983 roku), przewód łączący zbiornik na olej z pompą za krótki i trzeba…

Autor recenzji: Dariusz
Data napisania recenzji: 05-02-2018

FUTRO POLERSKIE 125mm

zamówiłem i szybko dostałem, towar wydaje się solidny.

Autor recenzji: Albert
Data napisania recenzji: 11-10-2017

KLEJ STOLARZ 100g

ok towar dotarł bardzo szybko

Autor recenzji: lucjan
Data napisania recenzji: 11-10-2017

USZCZELKA KORPUSU PODNOŚNIKA ZETOR 67118012

Sklep MIZAR jak dla mnie najlepszy sklep z częściami rolniczymi w Polsce. Najszybsza wysyłka jaka może być, a towar wysokiej jakości.

Autor recenzji: Miłosz
Data napisania recenzji: 11-10-2017

Dźwignia mechanizmu blokującego C-385 80153082

Sklep MIZAR jak dla mnie najlepszy sklep z częściami rolniczymi w Polsce. Najszybsza wysyłka jaka może być, a towar wysokiej jakości.

Autor recenzji: Miłosz
Data napisania recenzji: 11-10-2017

Koło pasowe pompy wody Zetor 69010657

Sklep MIZAR jak dla mnie najlepszy sklep z częściami rolniczymi w Polsce. Najszybsza wysyłka jaka może być, a towar wysokiej jakości.

Autor recenzji: Miłosz
Data napisania recenzji: 11-10-2017

Wałek RCW-3 II

towar godny polecenia

Autor recenzji: mariuszek
Data napisania recenzji: 11-10-2017

SWORZEŃ TŁOKA MF3 0610516

Robie często zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 11-10-2017

MOJE AUTO ODKAMIENIACZ DO CHŁODNIC 400ml AMTRA

Sklep MIZAR jak dla mnie najlepszy sklep z częściami rolniczymi w Polsce. Najszybsza wysyłka jaka może być, a towar wysokiej jakości.

Autor recenzji: Miłosz
Data napisania recenzji: 11-10-2017

Koło opielacza obsypnika

Sklep MIZAR jak dla mnie najlepszy sklep z częściami rolniczymi w Polsce. Najszybsza wysyłka jaka może być, a towar wysokiej jakości.

Autor recenzji: Miłosz
Data napisania recenzji: 11-10-2017

Przeciwnakrętka M12x1,5 z podkładką i oringiem

Sklep MIZAR jak dla mnie najlepszy sklep z częściami rolniczymi w Polsce. Najszybsza wysyłka jaka może być, a towar wysokiej jakości.

Autor recenzji: Miłosz
Data napisania recenzji: 11-10-2017

SIMMERING 65x90x10

Robie często zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 11-10-2017


Kontakt

  • MIZAR
    Zaręba Spółka Jawna
    Rzeczyca Księża 32
    23-230 Trzydnik Duży
    NIP: 862-10-40-750
  • E-mail:kontakt@mizar.com.pl
  • Telefon
    Zamówienia:
    15 873 24 12
    15 687 50 01

    510 234 234


    Informacje techniczne:
    15 687 50 02
  • Godziny działania sklepuObsługa telefoniczna : Poniedziałek - Piątek 7:00 - 17:00 Sobota 7:00 - 14:00

Dane do wpłaty

MIZAR
Konto PKO BP S.A.

12 1020 3235 0000 5902 0006 9906


Dane do przelewu bankowego zagranicznego:

Nazwa konta:
PLN
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL12102032350000590200069906
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A.

EURO
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL19102032350000510201071406
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A

Systemy płatności

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Promocje

Katalogi Granit

Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin:

Pozostałe katalogi 2-9
Najlepiej oceniane produkty

Siedzisko do Snow-Cruiser

Średnia ocena: 5/5
(głosów: 2)
Bezpieczne siedzisko do sanek Snow Cruiser- lekka i trwała konstrukcja,- dla dzieci od 3 lat,- łatwy montaz do sanek,- pas bezpieczeństwa,- maksymalne obciążenie 35 kg.Wymiary: 390 x 380 x 370 mm
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Oryginalne numery i nazwy (w tym zastrzeżone) podano wyłącznie w celach informacyjnych. Zastrzegamy sobie prawo do zmian danych technicznych i ewentualnych błędów. Zdjęcia mają charakter poglądowy i mogą odbiegać od stanu faktycznego (np. kolorem). Sprzedaż prowadzimy wyłącznie do wyczerpania zapasów -strona nie odzwierciedla aktualnego stanu magazynowego. W przypadku braku towaru, towaru na zamówienie lub dłuższego terminu dostawy, prosimy o kontakt ze sklepem celem potwierdzenia dostępności i aktualnej ceny!