Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 20-02-2019
Polecam super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 17-02-2019
sprawnie, szybko, polecam 5/5
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gospodarstwo rolne Kamil Górski
  • Data napisania recenzji: 17-02-2019
Dobra firma, pomoc w wyborze części i doradztwo techniczne, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 14-02-2019
Kolejne zakupy w Waszym sklepie i nie ostatnie. Szybko i sprawnie. POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 14-02-2019
Robiłem zakupy w różnych sklepach internetowych, ale tutaj zawsze spotykałem się z wyjątkowo szybką, sprawną i fachową obsługą. Otrzymałem również pomoc przy problemach z zalogowaniem się na stronie sklepu. W tej firmie klient nie czuje się pozostawiony sam sobie. Pozdrawiam obsługę sklepu Sławomir
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 12-02-2019
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i wysłane Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Franciszek
  • Data napisania recenzji: 11-02-2019
Transakcje jak zwykle na wysokim poziomie jeśli chodzi o jakość towarów i szybkość wysyłki. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 10-02-2019
spoko sklep narazie kupuje i jest wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 08-02-2019
szybka i fachowa wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 07-02-2019
polecam solidny sprzedawca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: michał
  • Data napisania recenzji: 07-02-2019
sklep ok tylko kiedy jakieś kody pronocyjne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: michał
  • Data napisania recenzji: 07-02-2019
polecam ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mariusz
  • Data napisania recenzji: 06-02-2019
godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 06-02-2019
Po raz kolejny wszystko jak należy. Szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 05-02-2019
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: gosia
  • Data napisania recenzji: 04-02-2019
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 02-02-2019
Wszystko ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 02-02-2019
Polecam w 100% ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRZEGORZ
  • Data napisania recenzji: 02-02-2019
Oki. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 02-02-2019
Polecam Sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Slavomir
  • Data napisania recenzji: 01-02-2019
Jestem zadowolony . W sklepie kupowal jem 2 razy i wszitko mi wyslali w porzadku i przes granice panstwa. Dzekujem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 31-01-2019
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Zamówione części szybko są dostarczane do klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 31-01-2019
Gorąco polecam ten sklep. Zakupy w Waszym sklepie, to czysta przyjemność .Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 30-01-2019
Serdecznie polecam .Krótki termin realizacji zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eugeniusz
  • Data napisania recenzji: 29-01-2019
Solidna firma, duży asortyment.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 29-01-2019
Wasz sklep jest godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 28-01-2019
Towar wysokiej jakości. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Zdecydowanie polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiczio
  • Data napisania recenzji: 24-01-2019
Wszystko 100% sprawnie i bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 23-01-2019
Bardzo polecam na 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 23-01-2019
Na 100% polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 23-01-2019
Bardzo polecam z czystym sumieniem na 100% sklep Mizar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 23-01-2019
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-01-2019
super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 17-01-2019
Dobra obsługa klienta i szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: OK.
  • Data napisania recenzji: 16-01-2019
OK . Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 16-01-2019
Fachowa obsługa . szybkość realizacji zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 13-01-2019
Szybko łatwo i tanio
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 12-01-2019
Szybka wysyłka polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 09-01-2019
Szybko, sprawnie i solidnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 09-01-2019
Witam. Moja ocena jest taka ,ponieważ : -doskonały kontakt -profesionalne doradztwo -odpowiednia jakość części Oczywiście polecam wszystkim i jeśli będzie taka potrzeba napewno tam zrobię zakupy. Pozdrawiam i dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 08-01-2019
polecam sprzedawcę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 07-01-2019
konkretna firma polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 07-01-2019
polecam, transakcja przebiegła pomyślnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 06-01-2019
Sprawnie, szybko, bezproblemowo. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 05-01-2019
Na 100% polecam sklep Mizar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 05-01-2019
Z czystym sumieniem na 100% bardzo polecam sklep Mizar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 05-01-2019
Dobrze polecam innym ,czasami zdarza się ze zakupy przychodzą przez dwóch kurierów przy większych zakupach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 04-01-2019
Polecam jak najbardziej
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 03-01-2019
towar dobry polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kontakt

  • MIZAR
    Zaręba Spółka Jawna
    Rzeczyca Księża 32
    23-230 Trzydnik Duży
    NIP: 862-10-40-750
  • E-mail:kontakt@mizar.com.pl
  • Telefon
    Zamówienia:
    15 873 24 12
    15 687 50 01

    510 234 234


    Informacje techniczne:
    15 687 50 02
  • Godziny działania sklepuObsługa telefoniczna : Poniedziałek - Piątek 7:00 - 17:00 Sobota 7:00 - 14:00

Dane do wpłaty

MIZAR
Konto PKO BP S.A.

12 1020 3235 0000 5902 0006 9906


Dane do przelewu bankowego zagranicznego:

Nazwa konta:
PLN
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL12102032350000590200069906
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A.

EURO
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL19102032350000510201071406
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A

Systemy płatności

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Promocje

Katalogi Granit

Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin:

Pozostałe katalogi 2-9
Najlepiej oceniane produkty
Przełącznik, włącznik świateł i sygnałuZastosowanie: Case/IH485, 485 XL, 585, 585 XL, 685, 685 XL, 785, 785 XL, 885, 885 XL, 585, 585, 685, 685 XL, 785, 885 XLDavid Brown1190, 1290, 1390, 1490, 1690, 1690 Turbo, 1194, 1294, 1394, 1494, 1594, 1694Landini5830,…
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Oryginalne numery i nazwy (w tym zastrzeżone) podano wyłącznie w celach informacyjnych. Zastrzegamy sobie prawo do zmian danych technicznych i ewentualnych błędów. Zdjęcia mają charakter poglądowy i mogą odbiegać od stanu faktycznego (np. kolorem). Sprzedaż prowadzimy wyłącznie do wyczerpania zapasów -strona nie odzwierciedla aktualnego stanu magazynowego. W przypadku braku towaru, towaru na zamówienie lub dłuższego terminu dostawy, prosimy o kontakt ze sklepem celem potwierdzenia dostępności i aktualnej ceny!