1 » Opinie o sklepie2

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 13-08-2018
rzetelna i profesjonalna obsluga
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: radek
  • Data napisania recenzji: 19-07-2018
polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 02-07-2018
Bardzo szybka dostawa, części dobrej jakości w atrakcyjnej cenie,polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz P.
  • Data napisania recenzji: 02-06-2018
Polecam, wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 24-05-2018
Szybko sprawnie zakupy szybko w domu. POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
ok,ok,ok,ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 18-05-2018
Bardzo dobra obsługa. Szybka wysyłka. Bardzo dobra jakość oferowanych przedmiotów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
Miłego dnia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Super sprzedawca. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
ok poecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
szybko i tanio. towar dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Polecam super sprzedawca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maciek
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
wszystko ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Oki wszystko dobrze sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Wszystko w porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Wszystko ok , szybko , sprawnie i bezproblemowo !!! Polecam w 100 % !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Naklejka nie dopasowana do kartoniku zabezpieczającego troszkę pogiela się na bokach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: aga
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
szybka i solidna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Polecam wszystkim zakupy w MIZAR!!! Szybko, sprawnie i rzetelnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
szczerze polecam szybka realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwester
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
..................
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwester
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
...........
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanislaw
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: luki8679
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
towar ok, szybka realizacja zamówienia. Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Zakup szybko obsłużony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Bardzo szybka realizacja zamówiwnia. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Dopiero drugi raz robiłem zakupy w tym sklepie ale śmiało mogę go polecić każdemu. Przesyłka porządnie zapakowana i szybko zrealizowana.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czesław
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
polecam sklep, transakcja bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Szybko, trochę droga przesyłka ale towar zgodny z opisem i zdjęciem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zenon
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Polecam sprzedającego
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARCIN
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Super sklep i obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: przemysław
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
szybko ,zgodnie super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kupyjacy91
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Rewelacja, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Polecam,miła obsługa,szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Szybko, tanio i bezpiecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dymon74
  • Data napisania recenzji: 12-05-2018
Prowazni ludzie ktorzy wiedza co sprzedaja i sa godni zaufania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 12-05-2018
wszystko ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 12-05-2018
Bogata oferta, dobre ceny (dla kupującego), super sprawna i szybka sprzedaż. Gdy będę potrzebował coś kupić, poszukiwania rozpocznę od Was. Życzę sukcesów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mikołaj
  • Data napisania recenzji: 12-05-2018
Szybkie i fachowe info przez telefon, szybkie zamówienie, szybka dostawa - nic dodać nic ująć.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kontakt

  • MIZAR
    Zaręba Spółka Jawna
    Rzeczyca Księża 32
    23-230 Trzydnik Duży
    NIP: 862-10-40-750
  • E-mail:kontakt@mizar.com.pl
  • Telefon
    Zamówienia:
    15 873 24 12
    15 687 50 01

    510 234 234


    Informacje techniczne:
    15 687 50 02
  • Godziny działania sklepuObsługa telefoniczna : Poniedziałek - Piątek 7:00 - 17:00 Sobota 7:00 - 14:00

Dane do wpłaty

MIZAR
Konto PKO BP S.A.

12 1020 3235 0000 5902 0006 9906


Dane do przelewu bankowego zagranicznego:

Nazwa konta:
PLN
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL12102032350000590200069906
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A.

EURO
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL19102032350000510201071406
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A

Systemy płatności

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Promocje

Katalogi Granit

Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin:

Pozostałe katalogi 2-9
Najlepiej oceniane produkty

LEJEK DO PALIWA PLAST. 3

Średnia ocena: 5/5
(głosów: 3)
Lejek do paliwa plastikowy uniwersalnyŚrednica kielicha: 110mmWysposażony w sitko zatrzymujące zanieczyszczenia.

WAŁEK PRZEGUBOWY 810-1200mm 250Nm WARYŃSKI

Średnia ocena: 5/5
(głosów: 2)
Wał przegubowo-teleskopowy L=810-1200mm 250Nm Długość min: 810mmDługość max: 1200mmDługość podawana od środka krzyżaka do środka krzyżakaMoment obrotowy: 250NmWOM ciągnik/maszyna: 1.3/8 Z6 / 1.3/8 Z6Ilość frezów ciągnik/maszyna: 6 / 6Profil rury: trójkątnyWał…
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Oryginalne numery i nazwy (w tym zastrzeżone) podano wyłącznie w celach informacyjnych. Zastrzegamy sobie prawo do zmian danych technicznych i ewentualnych błędów. Zdjęcia mają charakter poglądowy i mogą odbiegać od stanu faktycznego (np. kolorem). Sprzedaż prowadzimy wyłącznie do wyczerpania zapasów -strona nie odzwierciedla aktualnego stanu magazynowego. W przypadku braku towaru, towaru na zamówienie lub dłuższego terminu dostawy, prosimy o kontakt ze sklepem celem potwierdzenia dostępności i aktualnej ceny!