510 234 234
Waluta:
Strona głównaOpinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena
Ilość opinii 9647
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Wyświetlaj wg
Wyników na stronie: 50 100 150
Dodaj nową opinię o sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: IRENEUSZ

    Data napisania recenzji: 24-05-2024

    Polecam. Szybka sprawna obsługa.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Paweł

    Data napisania recenzji: 23-05-2024

    Sklep z dużym asortymentem i szybką wysyłką
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Arkadiusz

    Data napisania recenzji: 21-05-2024

    Super sklep. Łatwy szybki i konkretny kontakt w razie problemów. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Kacper

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Oceniam dobrze
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Radosław

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Szybką dostawą, polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Wojciech

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Polecam w 100 %
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Wojciech

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Polecam w 100 %
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Wojciech

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Polecam 100 %
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Wojciech

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Polecam w 100 %
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Tomasz

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Jak zawsze szybko i sprawnie.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Angelika

    Data napisania recenzji: 20-05-2024

    Polecam serdecznie
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Piotr

    Data napisania recenzji: 19-05-2024

    Bardzo duży wybór części dostępnych szybka realizacja zamówienia i ceny są naprawdę przystępne co do jakości towaru
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Zbigniew

    Data napisania recenzji: 18-05-2024

    Szybko tanio
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Paweł

    Data napisania recenzji: 16-05-2024

    Polecam sklep szybka wysyłka wszystko się zgadza z opisem
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Maciej

    Data napisania recenzji: 16-05-2024

    wszystko zgodnie z zamowieniem
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Piotr

    Data napisania recenzji: 15-05-2024

    Błyskawiczna realizacja, wszystko ok.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Mateusz

    Data napisania recenzji: 15-05-2024

    Duży asortyment, szybka dostawa, polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Łukasz

    Data napisania recenzji: 15-05-2024

    Polecam solidna firma
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Rafał

    Data napisania recenzji: 14-05-2024

    Szkoda tylko że nie dają żadnych gadżetów. Pozdrawiam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Rafał

    Data napisania recenzji: 14-05-2024

    Szkoda tylko że nie dajecie żadnych gadżetów. Pozdrawiam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Honorata

    Data napisania recenzji: 14-05-2024

    Bardzo polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Marcin

    Data napisania recenzji: 14-05-2024

    Dzień dobry, kupuję w tym sklepie już od kilku lat, zawsze byłem i jestem zadowolony z kontaktu ze sprzedającym jak i czasu realizacji, bardzo szybko, odnośnie rzeczy, które się kupuje to już każdego indywidualna sprawa co i za ile wybierze. Z mojej strony to z całą pewnością mogę polecić zakupy w sklepie MIZAR. Pozdrawiam.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Bogdan

    Data napisania recenzji: 13-05-2024

    Towar zgodny z zamówieniem+ szybka dostawa= super.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Piotr

    Data napisania recenzji: 12-05-2024

    szybko, sprawnie i dokładnie. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Marta

    Data napisania recenzji: 11-05-2024

    Polecam! Wszystko zgodne z opisem!
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Maciej

    Data napisania recenzji: 11-05-2024

    Jest wszystko ok
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Adam

    Data napisania recenzji: 09-05-2024

    Wszystko ok
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Łukasz

    Data napisania recenzji: 09-05-2024

    Wszystko ok
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Zbigniew

    Data napisania recenzji: 07-05-2024

    Profesjonalna i na wysokim poziomie obsługa klienta.Zakupione rzeczy starannie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem.Szybka wysyłka.Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Rafał

    Data napisania recenzji: 07-05-2024

    Szeroki asortyment, szybka wysyłka i dobra jakość produktów. Często robię u Państwa zakupy i uważam że zamiast notesu lub kubka za złotówke lepszy byłby jakiś rabat. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń i niejednokrotnie polecam wasz sklep znajomym.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Tadeusz

    Data napisania recenzji: 07-05-2024

    Pożądny sklep z normalnymi cenami
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Zbigniew

    Data napisania recenzji: 07-05-2024

    Szybko tanio i bardzo dobry kontakt
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Przemysław

    Data napisania recenzji: 05-05-2024

    Bardzo obsługa , towar zgodny z ifertą
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Marcin

    Data napisania recenzji: 05-05-2024

    na dzień dzisiejszy pełen profesjonalizm
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Paweł

    Data napisania recenzji: 03-05-2024

    Ok polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Wiesław

    Data napisania recenzji: 01-05-2024

    Szybka wysyłka,dobry kontakt. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Marek

    Data napisania recenzji: 01-05-2024

    Polecam!!!
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Dominik

    Data napisania recenzji: 30-04-2024

    Polecam, duży wybór asortymentu i szybki kontakt ze sklepem!
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Igor

    Data napisania recenzji: 30-04-2024

    Szybki czas realizacji, produkty są dobrej jakości niekiedy tylko cena jest trochę wyższa niż w innych sklepach a tak wszystko na plus
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Piotr

    Data napisania recenzji: 30-04-2024

    Polecam ten sklep zdecydowanie
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Waldemar

    Data napisania recenzji: 30-04-2024

    Super sklep
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Bożena

    Data napisania recenzji: 29-04-2024

    Wszystko w porządku. Przesyłka przyszła expresowo. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 4,8

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Marian

    Data napisania recenzji: 29-04-2024

    konsultacja w sprawie części bardzo pomocna
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: IRENEUSZ

    Data napisania recenzji: 28-04-2024

    Polecam. Szybka sprawna obsługa.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: MIROSŁAW

    Data napisania recenzji: 27-04-2024

    sklep Mizar polecam każdemu kto kupuje części wysyłka za 2 dni i już jest kurier naprawdę warto zamawiać
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Stanisław

    Data napisania recenzji: 26-04-2024

    Wszystko się zgadza. Produkt zgodny z opisem dobrej jakości
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Ireneusz

    Data napisania recenzji: 25-04-2024

    zakupy jest ok
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Monika

    Data napisania recenzji: 25-04-2024

    bardzo fajny sklep:)
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Paweł

    Data napisania recenzji: 25-04-2024

    Korzystałem ze sklepu już kilka razy i polecam ,towar dobrej jakości ,paczki zapakowane solidnie,wysyłka expresowa . Czego chcieć więcej:)
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
  • Średnia ocena 5,0

    Jakość obsługi Klienta

    Czas realizacji

    Ceny produktów

    Jakość produktów

    Autor opinii: Mateusz

    Data napisania recenzji: 25-04-2024

    Super obsługa
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Wyników na stronie: 50 100 150

Wybierz kategorię

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce CookiesNie pokazuj więcej tego komunikatu